tenjin Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 witam mam sigme bc 1606L i już kolejny raz zerwałem kabel, ma już kilka prowizorek ale połaczenie kabla z koszykiem jest ok, moje pytanie : czym zastąpić kabelek od licznika??? ps. wiem, że są całe koszyki na allegro ale aktualnie jestem bez floty a zresztą potrzebuje tylko nowy kabel a nie caly koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 w sklepach elektronicznych można kupić taki delikatny przewód i wstawić w miejsce uszkodzonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 4 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 no właśnie chce taki kupić tylko to ma być jakiś konkretny czy po prostu "kabel" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QQuler Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 najlepiej idź z kabelkiem od licznika do sklepu :-) kabelek musi mieć mieć dwie żyły czyli trzeba Ci kabel dwu żyłowy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.