Maki Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Hejka. Mam pytanko. Za ile mogę opylić swoją przerzutkę XT 2006 z normalną sprężyną. Teraz nowe chodzą w granicach 120zł. Czy 60zł to dużo. A może wsiąść wziąć za nią mniej. Jak myślicie. Przebieg 2000-2500. Lekko porysowana ale sprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja bym na allegro wystawiał za 70 zł, pamiętajmy, że istnieje coś takiego jak negocjacja ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leo Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 70 zł ?! ..... Stary ja za LX'a 2006 wziąłem dokładnie 66 zł a miał wyjechane grubo ponad 3000 km . Wystawiając na allegro najlepiej jest wystawić przedmiot od 1 zł bez minimalnej i napisać drobnym druczkiem pod aukcją "Zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego zakończenia aukcji !" i jakby co to zawsze wymyślisz powód żeby wycofać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 5 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jest Allegro i dział Sprzedam na forum, wystaw to się przekonasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.