topol Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Prosze wszystkich kumatych w tym temacie o pomoc-porade! Po formacie dysku /niepełnym/ chce odzyskać pliki /zdjęcia/utracone.Prosze was o jakis bezpłatny program który umożliwi mi ich odzyskanie.Ewentualnie spotkałbym sie z osobą która mi to odzyska /Gdańsk/ Fajnie ja byłby po polsku,jesli nie to choć w skrucie napiszcie jak postępować! Dzieki ! Poradą rowerową sie odwdziecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sithh Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk Kiedys mi du.. skórę uratował Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Możesz spróbować zdobyć program EasyRecovery - jeżeli nie dokonywałeś żadnych operacji zapisu na sformatowanej partycji/dysku, to skuteczność gwarantowana. Popróbuj też z Data Disc Recovery - polski interfejs i chyba freeware, a więc łatwiej o instalkę. Kiedyś próbowałem odzyskiwać pliki przy pomocy PC-Inspector File Recovery, ale jakoś szału nie było (skuteczność na poziomie około 50-60%). Poza tym google twoim przyjacielem - http://tnij.org/7dk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 EasyRecovery Professional - odzyskiwałem dane po założeniu nowej partycji, formatowaniu i instalce Wina w związku z czym nie wszystko się udało odzyskać, ale i tak było bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Najważniejsze abyś nie nadpisywał danych. Tzn nie wgrywaj nic na tą partycję nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.