Skocz do zawartości

[komplet] koszulka, bluza, spodenki,

marnon

Rekomendowane odpowiedzi

witam!!

w zasadzie to poluję na przeceny aktualnie ale chętnie się poradzę gdzie można kupić taki komplet spodenki, koszulka, bluza + rękawki w miarę rozsądnej cenie np.250zl, wpadł mi jakiś czas temu komplet bikeworld'u ale ceny sa jeszcze duże, wiem że oni robią wyprzedaż i dużą promocję tylko nie wiem od kiedy się to zaczyna, ktoś się może interesuje? co możecie polecić?

no właśnie nowatex nie ma niczego fajnego... same dziwne projekty, owszem z forum nie jestem nowicjuszem i często szukam, ale niczego "świeżego" nie znalazłem, dlatego zawsze czekam na szanse od jakiegoś zaprzyjaźnionego bikera który ma nieco więcej info ode mnie i będę mógł to wykorzystać...

• 4 tygodnie później...

co myślicie o komplecie z bikeworld? dobra jakość? warto ? myślę o komplecie bluza koszulka spodenki, chociaż np. z bikestacji wyszło by taniej taki komplet tylko nie wiem jaki to materiał.. może ktoś używa to chętnie wysłucham komentarza na ten temat, z góry dzięki ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...