Skocz do zawartości

[piasta tyl]mocna piasta pod v-ki

onkiel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam serdecznie , poniewaz mam zamiar zlozyc sobie drugi komplet kol do jazdy w gorach, szukam odpowiedniej piasty na tyl bo z przodem to nie ma problemow. kolo bedzie pod v-ki z mocna obrecza (mavic d521), chodzi mi o to zeby byla niezawodna bo w gorach ciezko o serwisy, ale na piaste dt swiss mnie nie stac. myslalem o novatec ale opinie tu sa podzielone, u jednych sie sypie a u innych jest ok, i nie wiem co myslec. moze xtr, xt. moze jeszcze cos innego?? waze ok 70 kg i to maja byc kola do ostrego XC, gorskie drogi i bezdroza :) (nie rajcuja mnie skoki) :whistling:

chetnie poczytam o waszych sugestiach i doswiadczeniach z piastami.

Napisano

ja mam deore lx i uważam ze jest dobra;) jak masz wiecej kasy mozesz kupic xt i bedziesz pewnie zadowolony...

mój serwisant mówi ze jednak shimano ma najwytrzymalsze bębenki....ile w tym prawdy to nie wiem;)

Napisano

A piasta winzip?! Maszynowa piasta, ale ja osobiście z niej jestem zadowolony, cena jej wynosi 110 zł

Napisano

winzip nie znam, a co mozna jeszcze znalezc dobrego ale na maszynowkach?? dt swiss cerit kosztuje 259 zl, drogo jak dla mnie......cos taniej ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...