fallout Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Witam. Po obejściu sklepów rowerowych w moim mieście w poszukiwaniu kasku postanowiłem poszukać go w okolicznych miastach. Poszukuję namiaru na sklep rowerowy właśnie z dużym wyborem kasków, w Gdańsku albo w okolicach np Starogard Gdański... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 12 Lutego 2008 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Wiem, że temat ciut przedawniony Ale dziwnie pusto tu.. Zeżarło posty? Ale masz już kask? Jakby ktoś tu trafił z podobnym pytaniem.. To ze swojej strony mogę polecić Żuchlińskiego w Gdyni http://www.zuchlinski.com.pl/ Sam tam kupiłem mój kask Cratoni solidnie przeceniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erich Napisano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam podczepie sie pod watek tez szukam kasku , najlepiej w trójmiescie. interesuje mnie cratoni, specialized lub uvex pod linkiem podanym przez kolege jest tylko jeden kask cratoni, troche maly wybór ;-) albo zapytam inaczej... który ze sklepów rowerowych w trójmiescie ma najwiekszy wybór? po prostu wchodze i nie ma szans, ze nie znajde fajnego kasku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout Napisano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Trochę późno tu zerknąłem ale zawsze Kupiłem Met Formula za 179 zł w sklepie Rowersi w Gdańsku, rok temu. Miła obsługa i nawet wybór nie był zły ale teraz nie wiem jak u nich z asortymentem. Polecam napisać do nich maila, często mają w ofercie coś czego nie ma na ich stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GdyniaBiker Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 pod linkiem podanym przez kolege jest tylko jeden kask cratoni, troche maly wybór erich, to jest jeden z największych sklepów rowerowych w Polsce, jeśli nie największy A nie mówimy o sklepach internetowych, tylko fizycznych. Na stronie internetowej jest tylko część ich oferty a niektórych rzeczy, jak części, nie ma wcale, choć w sklepie są Tam jest naprawdę duży wybór kasków. Przypuszczam, że największy. Cratoni też jest przynajmniej kilka modeli. Żuchlińskiego naprawdę Ci polecam Chociaż nie pamiętam żeby mieli Speca czy Uvexa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INsejn Napisano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Kaski Speca są w MKBike, w sklepie na Morenie i w Sopocie. Osobiście polecam ściągnięcie kasku z zagranicy. Jeżeli wcześniej mierzyliśmy go w sklepie oczywiście. Ja swojego MET`a Kaosa wyrwałem o 120 zł taniej niż w Polsce. Na dodatek czekałem tylko 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.