Wojti Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 mam pytanie jaki wybrać łańcuch? mam przerzutki deore (2006) kasetę sram pg950 korbę race face ride xc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Jakiś srama. Jaki? 68 albo 69 styknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 68 jest do ósemek, 69 mam i nie polecam (kiepsko działa z korbą LX, w przypadku RF może być OK). Najlepiej weź coś z nowych łańcuchów srama - PC971 / PC991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Nie doczytałem, że kaseta jest na 9 W każdym razie ze względu na to, że kaseta jest srama weź jakiś łańcuch srama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuwmartie Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Tylko SRAM Jeszcze masz do wyboru PC 951 - na oko rozni sie od 971 wykonczeniem (kolorem) bo piny ma takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 kolega pg950 -pc 951 i jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.