frondziak Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 witam, przymierzam się do kupna targi, mocowanie na mostek. I tu mam pytanie do użytkowników, wyczytałem gdzieś że w przypadku grubego mostka ahead, może być problem z zamocowaniem licznika z powodu gumek o małej średnicy. Czy możecie to potwierdzić ? Niestety nie moge przed kupnem przymierzyć czy licznik będzie pasował, kupuje przez neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Mam Targę, fakt gumka jest trochę za krótka ale wystarczy połączyć dwie razem i już jest git. W zestawie jest jedna gumka zapasowa która sie idealnie do tego celu nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martix Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Mi się udało bez łączenia, fakt trudno było naciągnąć, ale się udało. Licznik bardzo fajny, bez zbędnych bajerów polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzyl Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Jest chyba kilka gumek i ta największa powinna wejść. Też miałem problem ze swoim ale po kilku(nastu) minutach naciągania jakoś weszło :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Felson Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 W zestawie dostałem dwie krótkie, na mostek krótka wystarczyła, a na amortyzator dostałem dodatowo od sprzedawcy nieco dłuższą. Sam licznik bardzo fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nawet z jedna na mostek wejdzie. Ja z kumplem wepchnelismy na dosc gruby mostek (ritchey comp) na jednej gumce. Na poczatku nie chciala wejsc, ale polezala troche na SKNie na sloncu i juz latwiej bylo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 9 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzięki za odpowiedzi. Licznik zakupiony, czekam na przesyłkę, w razie problemów z rozmiarem kupie oringi w sklepie samochodowym. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 10 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 fak, okazało się ze jednak nie mają już targi, nie mieli strony zaktualizowanej....:/. Czy warto zainteresować się targą bezprzewodową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 na moim przykładzie wiesz już, że kabelki są delikatne brałbym bez przewodową, ale dwie sprawy cena... nie może wersja bezprzewodowa być dużo droższa, a najlepiej jak by było poniżej +15-20 zl bo mi by było szkoda hajsu wolałbym kupić za tą cenę np jakąś inszą sigmę albo VDO pogadałbym z kimś kto ma taki licznik <bezprzewodowy sigmy> i już jest po "teście" czy wszytko działa po powiedzmy paru miesiącach i czy ten sygnał jest naprawdę kodowany chodzi wiesz żeby komórka czy linia wysokiego napięcia nie zrobiły vmax195 katsumoto jakiś sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.