Skocz do zawartości

[bielizna] bokserki z wkładką

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że w ofercie sklepów rowerowych są bokserki z wkładką. Jedyne jakie znalazłem to Accent, po dwa modele damskie i męskie, wszystkie po 59,90 zł. Widziałem je tylko w internecie, w sklepach (krakowskich) na razie nie znalazłem.

Rozumiem, że takie bokserki są uniwersalne i można je założyć pod dowolne krótkie lub długie spodnie...

Czy ktoś z Was jeździ może w takich? Czy ta wkładka jest porównywalna do wkładki w spodenkach? Innymi słowy: czy takie bokserki ubrane pod normalne spodenki zapewnią podobny komfort jak przyzwoite spodenki kolarskie?

Jasne ,że możesz na to ubrać dowolne spodenki.Co do komfortu to wszystko zależy od wkładki i spodenek.Mam jedne spodenki z accenta i powiem szczerze ,że pampers jest tam taki sobie, żadnych rewelacji.W zeszłym roku widziałem bokserki accenta ,ale znacznie drożej bo ok 80 zł.I pampers był tam takie sam jak w tych accentach kolarskich.Więc żadnych rewelacji.Może teraz są lepsze te pampersy-nie wiem nie widziałem.Przy luźnych spodenkach trzeba pamiętać ,że zahaczają sie czasami o siodełko i jeśli mają szwy gdzieś na zadzie to mogą uwierać.

Dobrze rozumiesz bokserki są właśnie po to aby na nie nałożyć coś jeszcze. Dla kogoś kto nie lubi paradować w obcisłym stroju kolarskim. Posiadam takowe Accenta w rozmiarze XL ( za duże) , raz nałożone (bez lipy) jeżeli jesteś zainteresowany napisz na pv oddam za 45 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...