gopher Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 witam, tak jak w temacie, szukam jakiegoś dobrego licznika za rozsądne pieniądze. Powinien posiadać takie funkcje: - aktualna prędkość - prędkość średnia - prędkość maksymalna - dystans etapu - całkowity dystans - zegar cyfrowy - czas jazdy - całkowity czas jazdy - trzymanie informacji przy zmianie baterii, lub przynajmniej możliwość ich wprowadzenia ...to chyba tyle Sigma BC 906 spełnia chyba moje oczekiwania, ale chętnie kupiłbym coś tańszego, jeśli jest jakiś tańszy i dobry to proszę doradźcie, jeśli nie to pewnie zdecyduje się na BC 906. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 sigma 906 posiada wszystkie wymienione przez ciebie funkcje i ponadto jest jeszcze porównanie prędkości obecnej z prędkością średnią... warto dopłacić bi chyba poniżej 50 nie ma niczego lepszego... zresztą o tym liczniku jest już(i to całkiem spory) temat więc warto go przejrzeć... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ja mam drugiego sharka z allegro za 10zl. (pierwszy zostal wyprany w pralce, dzialal ale wyswietlacz slabo wyswietlal) Jestem zadowolony w 100% W kazdych warunkach sie db spisuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Sigmy 906 na allegro kosztują ~45 zł, ja za swoją dałem jakoś tak;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1s1983 Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 shark jest wart tyle ile ksoztuje czyli nic.. mialem i 3 i zaden nie dociagnal do 1000km wystarczylo 20 min deszcz i wlasciwie po liczniku.Pozniej nawet nie dalo sie juz wejsc w tryb ustawienia rozmiaru kola.Polecam sigme sam ma model 1106 kupilem ja za 52zl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMAN Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Zobacz licznik kelly's ten kc-09. Mam taki i jest super poprostu działa i jak na razie nie zamierza przestawać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 sigme 906 miałem podziałała całe 2 dni i wyswietlacz poszedł w diabły teraz mam sharka za 20 zł i działa nawet deszcz go nie rusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a czy w tym sharku masz możliwość wprowadzenia obwodu koła w mm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Sigma 906 .5000 km przejechałem na nim i nic działa i wygląda jak nowy .Duży wyświetlacz ,duże guziki wszystko proste i czytelne a zarazem wytrzymałe.Czego chcieć więcej Ja tam nie polecam sharków i innych tego typów wynalazków raz i kupiłem a nawet dwa razy po sie posępiłem na kasę i to był mój największy błąd w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a czy w tym sharku masz możliwość wprowadzenia obwodu koła w mm? taa i to jest bdb rzecz wg mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gopher Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki wszystkim za opinię i rady. Kupiłem Sigma BC 906, 58zł z wysyłka na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 brawo, na pewno będziesz zadowlony:]]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 oby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy21 Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 mam TRELOCKa fc 304 podstawowy model,3 opcje.kosztował 40 zł w go sport,prosty czytelny solidnie wykonany./nie ma co kupować hipermarketowych/.w licznikach kabelek jest słaby i często sie przerywa.tu jest ok,spokoinie jak sigma,dla mnie nawet lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gopher Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Czy ten licznik BC 906 się nie wyłącza sam, cały czas się święci, jak tak dalej pójdzie to mi pewnie szybko bateria padnie. Według mnie powinien uaktywniać się po starcie roweru (ruch koła) i po określonym okresie bezczynności wyłączyć się. Może mam coś jeszcze ustawić, ustawiłem już licznk (wpisałem dystans, rozmiar koła, czas i język ), nie widziałem tam żadnej takiej opcji..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 nic nie musisz robić, po pewnym czasie licznik przechodzi w stan czuwania i wyświetla godzinę, całkowicie się nie wyłącza, jak wsiadasz i zaczynasz jechać automatycznie się włącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gopher Napisano 7 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ...jak wsiadasz i zaczynasz jechać automatycznie się włącza... to wiem . Czyli wszystko jest ok, tylko myślalem, że powinien się całkowicie wyłaczyć, ale skoro ma być godzina wyświetlana to niech tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.