Skocz do zawartości

[Licznk] cena do 50zł

gopher

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

tak jak w temacie, szukam jakiegoś dobrego licznika za rozsądne pieniądze. Powinien posiadać takie funkcje:

- aktualna prędkość

- prędkość średnia

- prędkość maksymalna

- dystans etapu

- całkowity dystans

- zegar cyfrowy

- czas jazdy

- całkowity czas jazdy

- trzymanie informacji przy zmianie baterii, lub przynajmniej możliwość ich wprowadzenia

...to chyba tyle :P

Sigma BC 906 spełnia chyba moje oczekiwania, ale chętnie kupiłbym coś tańszego, jeśli jest jakiś tańszy i dobry to proszę doradźcie, jeśli nie to pewnie zdecyduje się na BC 906.

sigma 906 posiada wszystkie wymienione przez ciebie funkcje i ponadto jest jeszcze porównanie prędkości obecnej z prędkością średnią...

warto dopłacić bi chyba poniżej 50 nie ma niczego lepszego...

zresztą o tym liczniku jest już(i to całkiem spory) temat więc warto go przejrzeć...

pozdrawiam

shark jest wart tyle ile ksoztuje czyli nic.. mialem i 3 i zaden nie dociagnal do 1000km wystarczylo 20 min deszcz i wlasciwie po liczniku.Pozniej nawet nie dalo sie juz wejsc w tryb ustawienia rozmiaru kola.Polecam sigme sam ma model 1106 kupilem ja za 52zl:)

Sigma 906 .5000 km przejechałem na nim i nic działa i wygląda jak nowy .Duży wyświetlacz ,duże guziki wszystko proste i czytelne a zarazem wytrzymałe.Czego chcieć więcej ;) Ja tam nie polecam sharków i innych tego typów wynalazków raz i kupiłem a nawet dwa razy po sie posępiłem na kasę i to był mój największy błąd w życiu ;)

mam TRELOCKa fc 304 podstawowy model,3 opcje.kosztował 40 zł w go sport,prosty czytelny solidnie wykonany./nie ma co kupować hipermarketowych/.w licznikach kabelek jest słaby i często sie przerywa.tu jest ok,spokoinie jak sigma,dla mnie nawet lepszy.

Czy ten licznik BC 906 się nie wyłącza sam, cały czas się święci, jak tak dalej pójdzie to mi pewnie szybko bateria padnie. Według mnie powinien uaktywniać się po starcie roweru (ruch koła) i po określonym okresie bezczynności wyłączyć się. Może mam coś jeszcze ustawić, ustawiłem już licznk (wpisałem dystans, rozmiar koła, czas i język ), nie widziałem tam żadnej takiej opcji..... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...