jarredphp Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam, mam takie pytanie ... u mnie w liczniku jest taka funkcja CAD i ciągle pokazuje 0, nie wiem za bardzo do czego służy i jak ja włączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 To funkcja, obliczania kadencji (szybkość kręcenia korbą) i jest nieczynna, bo pewnie nie masz podłączonego czujnika (z reguły opcjonalne dodawany) do licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarredphp Napisano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 a gdzie dokupić takie czujniki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Istnieje prawdopodobieństwo różne od zera, że czujnik kadencji do licznika można zakupić tam, gdzie licznik rowerowy, np. w sklepie rowerowym http://www.probikes.pl/index.php?item=271 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.