Paviarotti Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Opony i dętki wiadomo. Sporo można też urwać na kołach i amorze. Praktycznie na wszystkim można sporo urwać bo seryjnie jest to ciężki rower. Ja na kierze, mostku i rogach urwałem prawie 300 g. Na początek najlepiej zacząć od dętek i opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 6 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 nyple na alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Niedługo atakuję na 10 kg ]:-> Więcej wieści wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Mały update w specyfikacji: rama waży 2209 g około zamiast 2400 g. Niby wcześniej znalazłem na necie egzemplarz na wadzę ważący 2400 g ale moja po zważeniu jest sporo lżejsza Teraz rower mam rozebrany, wszystko będzie ważone i kilka rzeczy wymienianych na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roody Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 lekki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 22 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 No Zważyłem też korbę i trochę więcej wyszło niż miałem wpisane bo 971 g bez suportu (suport bodajże 95 g). Zajadę te tarcze to zmieniam na alu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Wkurzyłem się, kupiłem dokładniejszą wagę. Kelly's już nie istnieje, nowy rower już złożony. Nowy topic będzie lada dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Lutego 2008 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Zamykam temat skoro maszyna jest już historią Czekamy na nowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.