zendel Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam. Szukałem wagi kół Kelly's Razor 2006, ale nie mogłem znaleźć. Może ktoś z forum już kiedys ważył te koła. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deith Napisano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 zendel: Moze to wytwor podobny do obreczy z mojego magica:WMX(tez dzielo wlasne kelly'sa). Okolice 600 g w przypadku WMX. Temat w ogole nie pasuje do tego subforum, chyba ze chcesz je zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Tył 1249 g, przód ok 1020 g. Wagę tyłu mam dokładnie na wadze niestety jeśli chodzi o koło przednie to zdjęcie samego koła na wadze gdzieś mi się zapodziało. Więc przód mam zważony razem z oponą i dętką więc może być lekko nie dokładna waga (odjąłem wagę ogumienia z dętką) Sorry, że tak późno post ale coś nie zaglądałem na forum od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.