Blue Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam poszukuje specyficznych okularów. Odległość między zawiasami na poziomie ok 12,5cm[takią ma w obecnych arcticka s-27....które pękły!] Szukaliśmy na necie,ale coś ciężko się doszukać wąskich i z wymiennymi szkłami, mierzyła moje s-30 i są za duże[maja 13cm miedzy zawiasami]. Cena gdzieś do 70pln. Ciężko u mnie w okolicy dostać dobre bryle, dlatego wybór padł na net. Może ktoś poradziłby jakiś model z którego można być zadowolonym . Wiem, że tematów o okularach jest sporo, ale wiem też z autopsji, że wrzucenie postu do już rozrośniętego tematu zazwyczaj słabo skutkuje,szczególnie takiego specyficznego.[W razie czego poproszę po rozwianiu wątpliwości jakiegoś moderatora o złączenie ]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_PL Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 A może coś z decathlona ? tylko nie wiem jak z rozmiarami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_ Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Podłącze się pod temat. Zakupiłem sobie okulary Accent Shadow, i tam na soczewkach są takie przeźroczyste naklejki. Trzeba je jakoś odkleić czy mogą zostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ja z swoich Accent Tornado odkleiłem te naklejki jak na razie moje okularki sie sprawują bardzo dobrze. Blue poleciłbym Ci moje Accenty, ale mają 13,5cm między zawiasami i są troszki droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.