seventy7 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 witam, w weekend 4-5 sierpien bede w Kazimierzu, żona na festiwal filmowy, ja bardziej na rower. Jest gdzie tam pojezdzic? Może ktos z Was bedzie chetny pojezdzic po okolicy ze mna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 pojezdzic jest ale raczej mało byłem tam w 2 lata temu ale bez roweru i raczej nie patrzyłem na tereny pod kątem jeździeckim. Mimo wszystko trochę pamiętam. Jak już to okolice zamku (a właściwie jego ruiny).. dalej można po okoliczych wsiach pojeździć. Terenów raczej niewiele w samym kazimierzu, dalej się nie zagłębiałem. Możesz sobie zrobić wyprawę do nałęczowa, ale to raczej szosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zapewniam Cię że jak sie postrasz to nie raz i nie dwa z roweru będziesz musiał zejść i prowadzić go na piechotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seventy7 Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 coż, wielu chetnych nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.