Sintesi Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 @ecia nie wszystko stracone wiec nie widze powodow do westchnien! w dzisiejszych czasach sa juz mozliwe operacje zmiany plci wiec teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie, abys mogla rozkoszowac sie robieniem siku stojac na balkonie!? tylko co by wtedy powiedzial twoj chlopak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ogromna większość facetów ma lepszy gust niż kobiety każdy standardowy facet ogląda sie za sliczną babeczką jak za pięknym dziełem sztuki , a kobiety kogo wybierają ? brzuchatych i łysych facetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Sintesi: dzięki, ale aż tak bardzo to wam nie zazdroszczę ! Jest co najmniej kilka powodów, dla których wolę jednak pozostać kobietą Pozdrówko bez kompleksów PS. Jurasek: o, wypraszam sobie, ja ani brzuchatego, ani łysego nie wybrałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 poczekamy , zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 lysy jeszcze ujdzie, ale bedac kobieta chyba bym zwymiotowal obcujac z oblesnym brzuchaczem, ktory aby isc do toalety potrzebuje lustro i na dodatek ma wiekszy biust ode mnie. wiesz ecia...tez jestem zdania, ze powinnas zostac kobieta bo dzieki temu jestes kims wyjatkowym na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 I to na pewno nie jest jedyny powód Co do gustu to faktycznie, kobiety się dłużej zastanawiają, co czasem prowadzi do złych wyboru. Często dewiza pierwsza myśl najlepsza sprawdza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.