tenjin Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 http://allegro.pl/item219259345_buty_crane_system_spd.html czy ktoś miał kontakt z tymi butami, warto je brać, pytam bo akurat jest mój rozmiar czy moze lepiej brać już K-biker ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 30 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Gdyby to był mój rozmiar to już bym je sprzątnął z tej aukcji. 100zł za buty spd z klamrą i kolcami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ryzyk fizyk kupiłem nigdzie o tym nic nie moge znaleźć, ale 99,99 to mało dowiem sie empirycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razzel Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 To jak je dostaniesz i przetestujesz - napisz jak się prezentują i takie tam pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenjin Napisano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 napisze pierwsze co zrobie to jade je testować do lasu, tylko musze wziać kogoś zeby mnie zbierał aha a co blokami?? one już tam są, musze je dokupić ?? jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Z reguły bloki są razem z pedałami. Dokręcasz je do butów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.