rafalko1989 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam, W tym roku byłem z trójka kumpli w bieszczadach 5 dni. Jechalismy z okolic tarnowa. Trasa dosc ciezka bo co chwile spore podjazdy tak na powaznie zaczynajace sie za Brzozowem Calosc trasy to niecale 160 km ( do polanczyka ). Nocowalismy pod namiotem na campingu Zacisze. Dosc syfiaste warunki ale jakos przezylismy :] Szczerze mowic wolałbym spac w lesie przy jakims strumyczku co by sie umyc Pozwiedzalismy troche pobliskich wsi bieszczadzkich, pojezdzilismy po bieszczadzkich lasach, przezylismy bieszczadzka burze Polecam, naprawdę warto, piekne widoki, lasy idealne do XC, zyc nie umierac :] Jesli by sie ktos wybieral i nie wiedzial jak sie do tego zabrac niech napisze tutaj lub na priv chetnie pomoge :] Pare zdjeć: (nie są po kolei ) Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bax21 Napisano 30 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Gratuluję wyprawy. Bieszczady to mój plan na przyszły rok. Jak tam wygląda asfalt, bo to po nim będziemy się głownie poruszać? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalko1989 Napisano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Gratuluję wyprawy. Bieszczady to mój plan na przyszły rok. Jak tam wygląda asfalt, bo to po nim będziemy się głownie poruszać? Pzdr. Dzieki Asfalt jest caly czas, nie spotkalismy sie z szutrem My na przyszły rok plaujemy Węgry albo Pojezeirze Mazurskie, zoabczymy, czas pokaze Jak coś to pytajcie .. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.