macieksuper Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 witajcie. jestem troche laikiem jeszcze jeżeli chodzi o mechaniczne sprawy rowerów szosowych i mam pytanie: chciałbym zmienić napęd na powiedzmy 9. wiem - piasta kaseta, łańcuch i manetki. właśnie - chciałbym dual controle (chyba w szosie tez tak sie to nazywa). obecnie mam manetki w ramie. czy problem mocowania pancerzy da radę jakoś rozwiązać? teraz, w przedniej przerzutce nie ma w ogóle pancerza. jak sprawa wygląda z tyłem? mia ktoś pojęcie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 mozna kupic specjalne, przykrecane mocowania do pancerzy. mozna je zamontowac w miejsce manetek na ramie. nie moge akurat znalezc zadnego zdjecia, ktore przedstawialoby ten patent. spytaj w sklepie rowerowym...powinni miec cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karbon Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 W komplecie z klamkomanetkami Campagnolo są dodawane taki przelotki razem z kompletem pancerzy i linek oraz ślizgacz linek pod rurę suportową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.