Xanagaz Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 W którym miejscu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiX Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Jadąc od Ronda Sybiraków mijasz stację benzynową i lasek. Za nim jest przystanek autobusowy obok, którego skręcasz w lewo. Jedź prosto i z lewej strony, na małej polance (chyba) będzie wąska dróżka. Jedź nią kawałek i tam masz ten dirt. Ale to opisałem, a to tylko kawałek drogi Tak naprawdę to ten dirt to nic specjalnego. Jest coś co od biedy można nazwać stolikem i dwa "rowy" za którymi jest wyskocznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 a gdzie w lodzi sa jakies miejscowki do skakania? hopki, dropy i takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 17 Sierpnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Łagiewniki: rogi, uskok, wąwóz Teo C - Stacja shell (za) Retkinia: "śmieciówa" To tyle co mi przychodzi do głowy. Jak coś mi się przypomni dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kusak Napisano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 no tak, mam pod nosem śmieciówę i zapomnialem dzięki pixon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiX Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jeszcze jest Rudzka Góra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HomerWells Napisano 21 Września 2007 Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Przy żółtym szlaku prowadzącym do Malinki widziałem jakiś "tor" trochę przypomina ten w Łagiewnikach. Nie powiem wam w dokładnie w którym to jest miejscu bo jechałem tamtędy z miesiąc temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 22 Września 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ale ty mówisz o zupełnie innym miejscu, niż autor tematu Ten tor o którym piszesz jest faktycznie na łącznikowym szlaku żółtym Łagiewniki-Zgierz( Malinka) w okolicach Smardzewa. Nieopodal przepływa tamtędy mały strumyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HomerWells Napisano 3 Października 2007 Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ale ty mówisz o zupełnie innym miejscu, niż autor tematu Ten tor o którym piszesz jest faktycznie na łącznikowym szlaku żółtym Łagiewniki-Zgierz( Malinka) w okolicach Smardzewa. Nieopodal przepływa tamtędy mały strumyk. Oczywiście wiedziałem o tym, że to są dwa różne miejsca ale padła prośba o podanie podobnych miejsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.