Ombre Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Czesc ;] brat jedzie tam na weekend z swoim dzieckiem i zona to sobie mysle zabiore sie z nimi Teren wydaje sie byc gorski, miasto slynie z wielu biegaczy, ale czy bedzie tam gdzie pojezdzic na rowerze? Jakies fajne trraski xc? z gory dzieki za wszelkie info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Odświeżę, dodam ze miasto to znajduje sie blisko Nowego Sącza, a mysle ze tam juz jezdzi sporo bikerow Z gory dzieki za wszelkie info czy da rade tam pojezdzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 na moje oko to spokojnie da rade... jade w te same okolice/tereny ... zreszta pisalem ci tylko jakos specjalie nie byles zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Z rodzinka to mam praktycznie za darmo... sorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 a czy ja cos powiedziałem ? : ) heh : ) moze sie nawet meetniemy gdzies : > 13 wyjezdzam. : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raltaled Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja tam na obozie rowerowym dwa razy byłem. Lajtowe trasy 20 km do Piwnicznej i Starego Sącza. Jak ambitnie to na cygański potok lub w górę do hotelu Perła Południa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Rytro to baza wypadowa na niemal caly beskid sadecki, a zwlaszcza w pasmo Radziejowej. Jazdy jest tam na tygodnie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blair7 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 zerknij na Mapketam masz wszystkie szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.