frondziak Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 witam wczoraj czyli 28.07.2007 zostałem ojcem :].....syn, chłopak :] ps. jeszcze niewiem kiedy dostanie pierwszy rower pozdr. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edir Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratuluje W jakim wieku można już malucha posadzić na rower? 4, 5 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 posadzić to może i wcześniej o jazdę chodzi Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekgib Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratulacje ! ! ! Na pewno jest to zaszczyt dla Ciebie i powód do domu ( w końcu masz syna ) ..... Jako pierwszy rower proponuję dla juniora jakiegoś full'a na osprzęcie XTR Pozdrawiam ! P.S. A jakie imię chcecie mu dać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Czym skorupka za młodu.... http://www.rrsport.co.nz/galerie/Image/News/OllieMTB.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtasGCE Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Składając najszczersze gratulacje, polecam jednocześnie lekturę ostatniego numeru BikeBoradu oraz wizytę na stronie tegoż czasopisma. Jest tam co nieco o zaszczepianiu cyklozy maluchom Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 gratuluje ja mam ten numer bB mogę Ci pożyczyć no i transcarptie jakoś przy okazji jeszcze raz gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 @bartrekqib imie: Augustyn @Lukas_Mako chetnie pożycze BB, mozesz jakoś wpaść do mnie na tygodniu, zobaczysz kołyske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Najszczersze gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratulacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 SPAM... znacze te, no... gratulacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dziś widziałem ojca z bobasem na czymś takim http://www.velowalker.com/ maluch wyglądał jakby nie do końca umiał chodzić ale na tym pomykał ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 łooooo mamy dziecko forumowe . Dołączam się do gratulacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bosko Forumowy dzieciak Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No to gratuluję Za 7 miesięcy odświeżę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 dzięki wszystkim i.....czekam na Przeora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Gratulacje!!!! Zaszczep maluchowi cykloze ;p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 No, to brać bikerska się nam rozrasta ... Podziękowania dla frondziaka i jego wybranki za tę cenną inicjatywę Pozdrówko cyklotyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 31 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Mi syn urodził sie 20.04. I na jakis czas cykloze wybił mi z głowy. Prawdopodobnie nastepstwa u innych beda podobne. Aleeee.....aleeeeeeeeee gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmach Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 @frondziak - to cytując kocura ze shreka - "teraz to dopiero bedziesz miał przejeTUUUT" xD Gratulacje co do jazdy bąka - moja ma prawie 3 latka ; ) i juz jako tako pomyka na swoim dwukołowym wehikule ...co prawda na razie z bocznymi kółkami i nie umie hamować, ale do przodu - to sie liczy ...bylebyś za wczesnie nie zaczal małego wozic w foteliku/krzesełku ze sobą - widzialem ostatnio takiego brzdąca... ...nie zdają sobie ludzie sprawy ze niszcza dziecku kregosłup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 w foteliku to chyba bym się bał wozić małego, za często mam upadki (spd) ....planuje raczej kupno przyczepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mozna jezdzic z dzieckiem w foteliku majac spd. Trzeba tylko przelamac lekkie opory psychiczne i przede wszystkim starac sie przewidywac pewne sytuacje. Najwazniejsze jest bezpieczenstwo malucha. Trzeba dbac o wlasne dzieci bo to najwiekszy skarb. Chociaz ten skarb czasem potrafi dobrze zajsc za skore. ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 24 Marca 2008 Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Dzisiaj w nocy zajączek przyniósł mi długo oczekiwany prezent. 3550 gram szczęścia. Śliczna córeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.