Skocz do zawartości

[Bluza,Spodnie] Szukam czegoś do jazdy po lesie

homik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałbym kupić jakąś nie za drogę bluze tak do 180 zł i do tego spodnie jakieś do 300 zł. Zastosowanie no to za bardzo nie wiem jak jeżdzę no ale coś do extremalnych zastosowań najlepiej :) pozdrawiam HomiK.

Z fox-a podoba mi się HC 07 Jersey a i te spodnie 180 Pant 06 tylko musiałbym dozbierać99zł . Teraz tylko musiałbym znaleźć sklep z tymi ciuszkami w okolicy bo troszkę za drogo żeby się pomylić z rozmiarem a najwyżej jak nie znajde to sie zmierze i kupie na oko :D:D A z northwave to kurde fotek nawet nie ma na ich stronie tylko trzeba szukać :D Wszystko by było ht bo brał bym te szaro czerwoną bluzke i te spodnie w tych samych prawie barwach. Potem tylko bede musiał kupić porządne ochraniacze ale to już zostawię na później.

A i jeszcze jedno pytanko czy jak kupię sobię tego jersey-a to będę mógł jeździć bez zbroi czy będe wyglądał jak szmaciarz chodzi mi o to czy nie bedzie to jakoś flakowato wyglądało :P

Sry za post nad postem ale tego wyżej nie mogłem z edytować jakoś już

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...