Skocz do zawartości

[problemy] rower a policja

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie osobiście nie złapali, ale jak kumpel jechal z pielgrzymki z Piekar :wink: była kupa ludzi i aut(bo wszyscy ruszyli) i dał po pedałach mijał auta itd, a policjant go za rękę chwycił(przy dużej prędkości) i powiedział żeby zwolnił :D

Ja ostatnio jechałem na Dolomity (DSD w Bytomiu) i mnie z kumplem zatrzymali po tym jak wyprzedzalismy traktor w mijscu nie dozwolonym. Gadalismy z nimi 30 minut a czepiali sie roznych rzeczy to ze nie mam lampki, dzwonka a najlepsze bylo to ze zapytal sie gdzie mam lusterko (myslalem ze pulne smiechem :mrgreen: ). dobrze ze mialem karte rowerowa naszczescie tylko dali upomnienie ale spisali nas dokladnie i nasze "rumaki" i powiedzieli ze to ma byc poraz ostatni. Teraz już nie dam się zatrzymać :wink:

A mnie z kumplem zatrzymali na krakowskich bulwarach za jazdę bez trzymanki... Tzn kumpla zobaczyli mnie nie

"Tak panie policjancie, już na pewno nie będziemy, myśleliśmy że można, obiecujemy że już nie będziemy, tak, na pewno nie będziemy"

"Nie, nie mamy dokumentów"

hehe mnie tylko raz złapali bo mi sie niechciało uciekać bo lał deszcz i była noc

a złapali mnie za brak świateł karty rowerowej nadmierna prędkość brak odblasków

dzwonka a nawet przyczepili sie za to że niemiałem odblasków na szprychach :):D:D:D:D:D:D

spisali kazali prowadzić rower a ja :oK i zrobiłem dwa kroki i pojechałem :mrgreen:

HAHAHA NIEZŁY UBAW KIEDYŚ MI NIEDALI RADY ZŁAPALI MNIE NA MOIM NOWIUTKIM TREKU I MIAŁEM ADAPTORY DO PRESTY ŻEBY BYŁ WENTYL SAMOCHODOWY GOŚĆ WZIĄ PRZYŻĄD WŁOŻYŁ I MU NIEPOLECIAŁO:d:d:d POWINNO SIE ODKRĘCIC ADAPTER I ZOSTAJE SAMA PRESTA A Z TYM TO CHYBA 2 LATEK BY SOBIE PORADZIŁ GOŚĆ PRÓBOWAŁ WKŁADAĆ TAM TAKI ZAWOREK I NIC PO 10 MIN KAZAŁ MI JECHAĆ ;D;D :):D :D :D

Witam. No Niestety j amiałem taki przypadek wracam sobie od mojej koffanej kobiety :D godzina 23:45 patrze jedzie policja, mysle sobie ech niech jada taki job. Nagle słysze "Pan sie zatrzyma" no to sobie juz mysle ech pozamiatane mam ( ze względu na brak swiateł itp. itd) Ale spytali się tylko czyj rower (bike oczywiscie moj jest :lol: jak najbardzije moj) spisali dane z dowodziku :evil: :evil: :evil: i pojechali wrrr łobuzy wstretne. p.s a tak ogólnie to moj pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni post :)

Gość BikerFG
HAHAHA NIEZŁY UBAW KIEDYŚ MI NIEDALI RADY ZŁAPALI MNIE NA MOIM NOWIUTKIM TREKU I MIAŁEM ADAPTORY DO PRESTY ŻEBY BYŁ WENTYL SAMOCHODOWY GOŚĆ WZIĄ PRZYŻĄD WŁOŻYŁ I MU NIEPOLECIAŁO:d:d:d POWINNO SIE ODKRĘCIC ADAPTER I ZOSTAJE SAMA PRESTA A Z TYM TO CHYBA 2 LATEK BY SOBIE PORADZIŁ GOŚĆ PRÓBOWAŁ WKŁADAĆ TAM TAKI ZAWOREK I NIC PO 10 MIN KAZAŁ MI JECHAĆ ;D;D :):D :D :D

:mrgreen: dobrze, ze Ci w koncu opony nie spalowal :mrgreen:

siema kNOT

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...