| Pablo | Napisano 7 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 czesc mam pytanko.. czy jak jechaliscie na waszej dumnej pomykalce zlapala was kiedys policja?? jak tak to czego sie czepiali i jakie byly tego konsekwencje... :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 7 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Nie raz jechałem ale nigdy sie nie czepialli ale jak ojciej jechał (rower był malowany) to sie pytali skad ma rower sprawdzali cos przez telefon i mowili ze pomalownay bo pewno kradziony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
| Pablo | Napisano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 nocoz jarqaz jechalem to sie czepiali czego nie mam numerow na rami .. a chyab tez byl malowany wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 Mnie osobiście nie złapali, ale jak kumpel jechal z pielgrzymki z Piekar :wink: była kupa ludzi i aut(bo wszyscy ruszyli) i dał po pedałach mijał auta itd, a policjant go za rękę chwycił(przy dużej prędkości) i powiedział żeby zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
| Pablo | Napisano 7 Lipca 2004 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2004 noooo to widze ze madrze.. jakby go przytrzymal albo poiciaganl .. a on skrecil to by ladna gleba byla.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2004 Ja tylko zaraz dostałem upomnienie że nie miałem światełek na rowerku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosobass Napisano 9 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2004 ja na razie tylko przed nimi uciekałem po kilku głebszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikekrolik Napisano 15 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja ostatnio jechałem na Dolomity (DSD w Bytomiu) i mnie z kumplem zatrzymali po tym jak wyprzedzalismy traktor w mijscu nie dozwolonym. Gadalismy z nimi 30 minut a czepiali sie roznych rzeczy to ze nie mam lampki, dzwonka a najlepsze bylo to ze zapytal sie gdzie mam lusterko (myslalem ze pulne smiechem :mrgreen: ). dobrze ze mialem karte rowerowa naszczescie tylko dali upomnienie ale spisali nas dokladnie i nasze "rumaki" i powiedzieli ze to ma byc poraz ostatni. Teraz już nie dam się zatrzymać :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 15 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2004 Ja teraz jak widze nasze polizai to przyspiesam i mam to gdzieś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 21 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 A mnie z kumplem zatrzymali na krakowskich bulwarach za jazdę bez trzymanki... Tzn kumpla zobaczyli mnie nie "Tak panie policjancie, już na pewno nie będziemy, myśleliśmy że można, obiecujemy że już nie będziemy, tak, na pewno nie będziemy" "Nie, nie mamy dokumentów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 22 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Ja jak ich widze zawsze wole spierdzielić bo zawsze się do czegoś doczepią a płacić nie chce za lampke i odblaski na rowerku :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikekrolik Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 rower sluzy do jazdu a nie jako choinka bozonarodzeniowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 24 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Ale trzeba przyznać że zazwyczaj patrzą przez palce na to co robimy... Albo im się nie chce za nami gonić? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 25 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Może i patrzą przez palce ale jak mają zły dzień to za obojętnie co ci wpiepszą mandat :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 27 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 hehe mnie tylko raz złapali bo mi sie niechciało uciekać bo lał deszcz i była noc a złapali mnie za brak świateł karty rowerowej nadmierna prędkość brak odblasków dzwonka a nawet przyczepili sie za to że niemiałem odblasków na szprychach spisali kazali prowadzić rower a ja :oK i zrobiłem dwa kroki i pojechałem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 27 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 to musieli byc jakies przebierance, bo oni juz tradycyjnie (nie wiem moze w/g jakiejs instrukcji) wykrecaja wentylki :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 27 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 HAHAHA NIEZŁY UBAW KIEDYŚ MI NIEDALI RADY ZŁAPALI MNIE NA MOIM NOWIUTKIM TREKU I MIAŁEM ADAPTORY DO PRESTY ŻEBY BYŁ WENTYL SAMOCHODOWY GOŚĆ WZIĄ PRZYŻĄD WŁOŻYŁ I MU NIEPOLECIAŁO:d:d:d POWINNO SIE ODKRĘCIC ADAPTER I ZOSTAJE SAMA PRESTA A Z TYM TO CHYBA 2 LATEK BY SOBIE PORADZIŁ GOŚĆ PRÓBOWAŁ WKŁADAĆ TAM TAKI ZAWOREK I NIC PO 10 MIN KAZAŁ MI JECHAĆ ;D;D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 27 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 Dobre user :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 27 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 User hahahah nie ma to jak nasza polcicja ale spoko sam do niedawna nie widziłame jak się to obsługuje .No ale chyba głupio im było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 To nie bajka to REAL TV szkoda że niekręca jak nasi policjanci zatrzymoją rowerzystów :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kNOT Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witam. No Niestety j amiałem taki przypadek wracam sobie od mojej koffanej kobiety godzina 23:45 patrze jedzie policja, mysle sobie ech niech jada taki job. Nagle słysze "Pan sie zatrzyma" no to sobie juz mysle ech pozamiatane mam ( ze względu na brak swiateł itp. itd) Ale spytali się tylko czyj rower (bike oczywiscie moj jest :lol: jak najbardzije moj) spisali dane z dowodziku :evil: :evil: :evil: i pojechali wrrr łobuzy wstretne. p.s a tak ogólnie to moj pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 HAHAHA NIEZŁY UBAW KIEDYŚ MI NIEDALI RADY ZŁAPALI MNIE NA MOIM NOWIUTKIM TREKU I MIAŁEM ADAPTORY DO PRESTY ŻEBY BYŁ WENTYL SAMOCHODOWY GOŚĆ WZIĄ PRZYŻĄD WŁOŻYŁ I MU NIEPOLECIAŁO:d:d:d POWINNO SIE ODKRĘCIC ADAPTER I ZOSTAJE SAMA PRESTA A Z TYM TO CHYBA 2 LATEK BY SOBIE PORADZIŁ GOŚĆ PRÓBOWAŁ WKŁADAĆ TAM TAKI ZAWOREK I NIC PO 10 MIN KAZAŁ MI JECHAĆ ;D;D :D :mrgreen: dobrze, ze Ci w koncu opony nie spalowal :mrgreen: siema kNOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 29 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 Dobre User :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to siadczy jaką polcja mamy TAMPESTY :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlicki Napisano 14 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Ostatnio kumpel miał dostać mandat za manuala ale się wymigał, ja bym wziął i oprawił w ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.