thomash Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 Niestety ostatnio coś nie tak z moim axonem, podczas mocniejszego odbijania słychać jakby stukanie sprężyny, praca amortyzatora bez zmian. Jest to trochę denerwujące więc trzeba będzie go rozkręcić. Sporo osób jeździ na Axonie S-RL więc może ktoś już go rozbierał i może coś na ten temat napisać ? Wystarczy odkręcić imbusem śruby na dole i już można wybić golenie górne, czy trzeba jeszcze wykręcić na górze ten element od blokady ? Mam exploded view w pdf, ale dobrze by było dowiedzieć się czegoś od osoby którą już go serwisowała.
Biera Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 jesli dobrze pamiętam ktoś na forum już go rozbierał. Zajrzyj do tematu o axonie d-rl - chyba tam była fotorelacja
thomash Napisano 28 Lipca 2007 Autor Napisano 28 Lipca 2007 Przeglądałem forum, tam chyba ktoś rozbierał drl'a, a fotki raczej kiepskie i bez żadnego opisu, ktoś tam wspominał o serwisie srl ale raczej niezbyt dokładnie, więc mam nadzieję że tutaj ktoś napisze dokładniej.
thomash Napisano 30 Września 2007 Autor Napisano 30 Września 2007 Odświeżam temat, tym razem inne pytanie: Jak już go rozkręce to czym najlepiej nasmarować i jakie części, jakimś olejem potraktować ? (tylko nie wyskakujcie mi z kujawskim )
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.