zendel Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Witam. Moja sztyca w Kellysie jest za krótka, więc postanowiłem wymienić ją na długość 400mm. Jednak, na allegro, nie ma innych firm oprócz Kalloy, i Zoom. Czy ten rozmiar jest dostępny u innych producentów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 W tej średnicy i długości jest jeszcze ACCENT: http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=1&am...;p=%&id=254 Tylko nie wiem czy lekki... Sam ostatnio taką zakupiłem, tylko o średnice 30,2 mm i na razie sprawuje się bardzo dobrze i na dodatek wydaje się być lżejsza od Kalloy'a Uno Ultrilie 350 mm, którego miałem fabrycznie założonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Znasz jej wagę? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Przy tej średnicy i długości to lekka ona nie będzie na pewno, stawiam ponad 300 gram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.