mymoon1993 Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mam shimano deore lx i amor RS tora 318 podczas jazdy ociera tarcza o klocki, niewiem czemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz1306 Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ooo koledzy!!!!! na regulowaniu może sie ta historia nie skończyć...... tak samo miałem w poprzednim rowerze... Żeby nie obcierało musiałem poluzować linkę... a jak ją poluzowałem, że juz nic nie obcierało to hamulec był bezużyteczny - nie hamował.... a może koło jest krzywe i tarcza ociera w kilku miejscach???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 28 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 w pierwszym odruchu zamknąłem temat ale są wakacje i luzu trochę potrzeba skorzystaj kolego z wyszukiwarki a dopiero jak nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj problem ocierającej tarczy wiele razy był u nas omawiany i pewnie spotkasz nawet temat jak wyregulować hamulec a kolegów proszę o mniej emocjonalne komentarze w stosunku do świeżego usera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.