Xsystoff Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Mam juz inne plany co do amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxiu14 Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Xsystoff troche tajemniczo Mam takie pytanko... czy po tym odchudzeniu czujesz jakas roznice zeby rower byl lzjeszy ? tzn wiadomo do tej pory z wagi ulecialo tylko "troszke" ale chodzi mi o to czy czuc roznice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 700g na kolach to jest masakra. Rower zbiera sie dwa razy lepiej i to doskonale czuc. Roznica nie do opisania. Co do amorka to jak dobrze pojdzie to bedzie to RS z rocznika 2002 ale bedzie to bardziej zysk jakosciowy niz wagowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Xsystoff , bazę przecenili Teraz za 999. http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...6088&cPath= M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Widzialem Ciekawe jak z rozmiarami, bo w Szn wzialem ostatnia "L"-ke. Teraz bym i tak nie kupil, bo sie polamalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Dawno tutaj nie pisalem... czas nadrobic zaleglosci Nastapily male zmiany. Po pierwsze to powazylem kolejne czesci i doszedlem do wniosku, ze w sklepie bylo cos nie tak z waga. Zeby koncowy wynik sie zgadzal, to rama musialby wazyc 1200 - 1300g, a jak wiadomo najlzejsze Zaskary to 17XXg, a gdzie mojemu Outpostowi do Zaskara... No wiec przyjalem fakt, ze waga musiala byc rabnieta (chociaz wynik 13920 wydawal sie realny). Jedynymi rzeczami niezwazonymi pozostala ramka i korba. Wiec do rzeczy: Brzydki jak noc zacisk formuli: Wylecial w sina dal, a na jego miejscu: Wagowo: Teraz najwieksza niespodzianka jaka znalazlem w GT: Tak, dobrze widzicie, 349g z nowymi klockami i podkladkami!!! Niestety Deore takie lekkie nie jest A teraz deserek: Zmieniony zostal na Manitou Axel Comp 80 mm Fluid Flow o wadze... 2506g Niestety wcielo mi gdzies fotke na wadze... Efekt koncowy: Rozpiska wagowa: Plany: Czekam na sztyce, poczta polska suck! Koszty: 1377.80 zł + 320 zł Axel + 0 zł zaciski + 78 zł hamulce Deore = 1775,80 zł Podziękowania: Andrzejowi za pomoc przy zakupie Axela, za zaufanie, doradzanie i wklad w powstanie GT oraz za ZACISKI, KTORE WYSŁAŁ TOTALNIE ZA DARMO! CHE JEST Z CIEBIE DUMNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 No no, gratulacje projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejek Napisano 2 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2007 Podziękowania:Andrzejowi za pomoc przy zakupie Axela, za zaufanie, doradzanie i wklad w powstanie GT oraz za ZACISKI, KTORE WYSŁAŁ TOTALNIE ZA DARMO! CHE JEST Z CIEBIE DUMNY! Spoko, fajnie jest przyczynic sie do rozwoju takiego fajnego wozidła kolorystycznie miażdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.