Skocz do zawartości

[Izotoniki] Syf!

rekinek8

Rekomendowane odpowiedzi

z tą glukozą to nie jest zły pomysł :huh:

ja mam zamiar sobie załatwić glukozę w płynie. Jest ona specjalnie spreparowana i podobno świetnie się wchłania, niestety tylko na receptę.(ale dla chcącego nic trudnego).

Moim zdaniem to i tak tak samo jeżeli rozpuścisz sobie zwykłą ze spożywczaka. Glukoza to glukoza. Bierzcie czekolade w trasę, też ma dużo dobrych rzeczy w sobie :huh:

Moim zdaniem to i tak tak samo jeżeli rozpuścisz sobie zwykłą ze spożywczaka. Glukoza to glukoza. Bierzcie czekolade w trasę, też ma dużo dobrych rzeczy w sobie :o

ja mam zamiar sobie załatwić glukozę w płynie. Jest ona specjalnie spreparowana i podobno świetnie się wchłania, niestety tylko na receptę.(ale dla chcącego nic trudnego).

Zwykła glukoza spożywcza też się świetnie (natychmiastowo) wchłania.

A izotoniki piję tylko jak zapowiada się jakaś bardzo ciężka jazda - i w sumie piję to tylko dlatego że kupiłem 1 kg pakę i trzeba to wykorzystać. Jak mi się skończy to izotoników nie będę pił. Jak już to tylko sporadycznie będę stosował glukozę. A tak to dla mnie najlepsza przegotowana woda z mojego kranu :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...