mortimer Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jak kogos nie stac nie musi pic samej wody. Ja kupiłem za 1.70 150g glukozy w spożywczaku i mam izotonik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 mortimer raczej wodę z glukozą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bax21 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 z tą glukozą to nie jest zły pomysł ja mam zamiar sobie załatwić glukozę w płynie. Jest ona specjalnie spreparowana i podobno świetnie się wchłania, niestety tylko na receptę.(ale dla chcącego nic trudnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Moim zdaniem to i tak tak samo jeżeli rozpuścisz sobie zwykłą ze spożywczaka. Glukoza to glukoza. Bierzcie czekolade w trasę, też ma dużo dobrych rzeczy w sobie Moim zdaniem to i tak tak samo jeżeli rozpuścisz sobie zwykłą ze spożywczaka. Glukoza to glukoza. Bierzcie czekolade w trasę, też ma dużo dobrych rzeczy w sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 ja mam zamiar sobie załatwić glukozę w płynie. Jest ona specjalnie spreparowana i podobno świetnie się wchłania, niestety tylko na receptę.(ale dla chcącego nic trudnego). Zwykła glukoza spożywcza też się świetnie (natychmiastowo) wchłania. A izotoniki piję tylko jak zapowiada się jakaś bardzo ciężka jazda - i w sumie piję to tylko dlatego że kupiłem 1 kg pakę i trzeba to wykorzystać. Jak mi się skończy to izotoników nie będę pił. Jak już to tylko sporadycznie będę stosował glukozę. A tak to dla mnie najlepsza przegotowana woda z mojego kranu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bax21 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 w sumie większej różnicy pewnie nie ma, ale co tam - jak mogę mieć za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Różnicy miedzy tą w płynie a w proszku nie ma. Na to samo wychodzi. Tak sie rozpuszcza w wodzie i tak. Jednak różnice odczuwam jak piję sama wodę, a wodę z glukozą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.