epil0g Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie wiecie może który serwis w lublinie oferuje naprawę zerwanych gwintów w korbie na pedały ? Chodzi mi o wstawienie tuleji nagwintowanej i nagwintowanie otworu w korbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Nie wiecie może który serwis w lublinie oferuje naprawę zerwanych gwintów w korbie na pedały ? Chodzi mi o wstawienie tuleji nagwintowanej i nagwintowanie otworu w korbie. Na wigilijnej na 100% to robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bender999 Napisano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 "ja ostatnio byłem w BIKE BOYS sklep & serwis i regulacja przedniej przerzutki 7 min koszt 10 zł ;/ nie wiem czy to drogo ale jak za 7 min roboty" Nie znam chłopaków ale kurcze... przecież nie płacisz na czas a za usługę...nierozumiem Twojego podejścia Myślę ze powinieneś się cieszyć że Ci to zrobili od ręki a nie zapisali w kolejce na za 2 tygodnie Ja tak miałem u siebie jak pojechałem do serwisu w połowie kwietnia na regulacje hamulców i przerzutek to się przeraziłem terminem - koniec końców zrobiłem to sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yazid Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam czy miał ktoś styczność z którymś z tych serwisów: -WILEX ul. Związkowa 12 -ORS OCHNIK ul. Kunickiego 140/1 -PHUP ZEN-POL ul. Rapackiego 13/15 -Sklep WIGRUS ul. Plac Zamkowy 8 -MS BIKE ul. Popiełuszki 29a -AMS NOVI ul. Wojciechowska 5a -Hurtownia Rowerów WIGRUS ul. Energetyków 8 Chce oddać swojego krossa na pierwszy przegląd i chciałbym się dowiedzieć gdzie zrobią to najlepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraslbn Napisano 23 Września 2011 Udostępnij Napisano 23 Września 2011 @yazid jak prześledzisz wcześniejsze posty, będziesz wiedział gdzie pojechać do serwisu a gdzie nie. Osobiście polecam Bike Boys, nie byłem ale ze słyszenia wiem że niedrogo i dobrze. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.