riker Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 moze ktos poleci traske enduro w okolicach zawoi na 6-10 godzin lajtowej jazdy, techniczne zjazdy i podjezdy, urokliwe widoki i jakies tam szczyty do zdobycia ? w sobote sie wybieram.......tylko nie wiem gdzie. dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajot Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Może pasmem Jałowca - fajna widokowa trasa. Proponuję zacząć w Zawoi Grzechyni lub na Przysłopie i jechać przez Opaczne i Jałowiec do przełęczy Klekociny. Następnie mozna zaatakować Halę Mędralową . Generalnie widoki murowane. Z tym , że przejecjałem tą trasą od Przysłopia i dla mnie ni była ona zbyt lajtowa, w kilku miejscach musiałem wpychać rower ( pierwszy podjazd za Przysłpiem, następnie kawałek przed Jałowcem i większy kawałek przed Mędralową. Musisz wymyślić sobie tylko jakiś fajny powrót do misejsca startu (aby zamknąć kółeczko) i satysfakcja gwarantowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtb_rider Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 a ja zaproponuję pasmo jałowca (jak poprzednik... z Przysłopa po Klekociny) i pasmo policy (z Krowiarek aż do Osielca czy tam innych pobliskich wiosek)... w sam raz na pół dnia, sam to zaliczyłem w niedzielę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Szkoda,ze to ta sobota,bo pracuje i urlopu nie dam rady.Pojechalbym z Toba za przewodnika,a samochod zostawilbys przy chacie.....Ogolnie to co pisali - do Medralowej,a potem jeszcze pociagnalbym do Markowych Szczawin /100m przed schroniskiem w lewo fajny zjazd.../. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeLocator Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Markowe Szczawiny sa nielegalne niestety rowerowo i jak nie bedziesz mial szczescia to zabulicz 200-500pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.