Skocz do zawartości

[wycieczka] zawoja - jak i gdzie, enduro

riker

Rekomendowane odpowiedzi

moze ktos poleci traske enduro w okolicach zawoi na 6-10 godzin lajtowej jazdy, techniczne zjazdy i podjezdy, urokliwe widoki i jakies tam szczyty do zdobycia ?

w sobote sie wybieram.......tylko nie wiem gdzie.

dzieki za info

Może pasmem Jałowca - fajna widokowa trasa. Proponuję zacząć w Zawoi Grzechyni lub na Przysłopie i jechać przez Opaczne i Jałowiec do przełęczy Klekociny. Następnie mozna zaatakować Halę Mędralową . Generalnie widoki murowane. Z tym , że przejecjałem tą trasą od Przysłopia i dla mnie ni była ona zbyt lajtowa, w kilku miejscach musiałem wpychać rower ( pierwszy podjazd za Przysłpiem, następnie kawałek przed Jałowcem i większy kawałek przed Mędralową. Musisz wymyślić sobie tylko jakiś fajny powrót do misejsca startu (aby zamknąć kółeczko) i satysfakcja gwarantowana

Szkoda,ze to ta sobota,bo pracuje i urlopu nie dam rady.Pojechalbym z Toba za przewodnika,a samochod zostawilbys przy chacie.....Ogolnie to co pisali - do Medralowej,a potem jeszcze pociagnalbym do Markowych Szczawin /100m przed schroniskiem w lewo fajny zjazd.../.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...