Maras 79 Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Po ostatnim maratonie złamał mi się ząb w środkowej tarczy korby XT. Dodam, że ta korba ma niski przebieg ok. 1 tys km. Jak to możliwe, że tak szybko pękł jeden z zębów i to w XT? Pozostałe zęby są w dobrym stanie. Napęd funkcjonuje prawidłowo. Czy mogę dalej używać tej tarczy, czy trzeba ją zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Możliwe a jeździć możesz, pewnie że tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 W taniej korbie suntoura zlamalem dwa zeby na blacie (obok siebie) i jezdzilem tak przez >4 tys km. Moj ojciec obecnie w LX-ie tez ma zlamanego zeba na blacie (przebieg 2700 km) wiec nie martw sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzięki Xsystoff . Już myślałem, że czeka mnie znowu wydatek. A tak jeszcze zrobię kilka tys. na tej tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Tylko nie mow, ze zlamales tego zeba w Połczynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Xsystoff. Na maratonie błotnym w Połczynie nie złamałem To było w Wałczu w ostatnią sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Juz myslalem, ze kolejna ofiara Połczynu Jak mozesz to napisz na PM wrazenia z Wałcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.