maszu Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Witam Po 2500 km od założenia opon tylna jest wyraźnie mocniej zużyta niż przedania, przełożyć przód na tył i tył na przód, czy kupić nową na tył ? Jaka jest praktyka ? Opony Schwable black sport na 28". Maszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Przeloz. Btw...popros moderatora by ci zmienil tytul tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 nie zdążył maszu zapoznaj sie z zasadami pisania szczególnie pkt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 23 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Ja przkładam co jakiś czas. Przekładałem. Teraz mam magiczne opony, które zużywają się jakoś równomiernie (scott oxyd) Po zdjęciu długo zastanawiałem się która bardziej zużyta i wrzucić ją na przód i nie dostrzegłem szczególnej różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.