Skocz do zawartości

[opony] które świecą w nocy - ciekawostka

seventy7

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja wiem czy obciachowe? Na pewno mało praktyczne, gdyż śmiem twierdzić, że jest to tylko warstwa odblasku, która może szybko ulec zniszczeniu przy kolejnych dziesiątkach, setkach, tysiącach kilometrów.

Opona w sam raz dla tych, którzy lubią pojeździć na rowerze wieczorem i chcą się"pokazać", polansować się troszeczkę ^_^

Napisano

fajne ^_^ niby tylko bajer ale moze zachecic potencjalnych kretynow jezdzacych bez oswietlenia do tego, zeby byli lepiej widoczni po ciemku. ja sie tylko obawiam ze to jakis badziew co sie szybko popsuje...

Napisano

Przecież już dawno temu były opony z odblaskowymi opaskami na bokach. Sam miałem nawet taki model i to się sprawdzało.....ale do ok.2tys.km, później farba się zmyła i nic nie było widać.

Napisano

No właśnie - z paskami, a nie z całymi wzorami. Podoba mi się argument kantele. Ja też mam odblaskowy pasek na oponie z racji tego, że sporo jeżdżę po mieście po zmroku. Niektórzy, tu na forum, uważają taki pasek za robienie z roweru choinki, ale co kto woli :blink:.

Napisano

ależ Marku rower wieczorem ma byc choinką

kiedy mijam sie z takim kretynem wołam do niego "Policja - światła"

jak oni kombinują co tu zrobić :blink::nuke:

na bazarze w kolobrzegu u znajomego Rumuna za 10 zł można już komplecik wyhaczyć

Napisano
"Policja - światła"

:D będę musiał spróbować przy najbliższej okazji :).

Od tego tygodnia jeźdżę w biało-niebieskiej koszulce - powinno zadziałać :D

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...