nikodem Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Zastanawiam się czy jest to okazja? Potrzebuję na gwałt hamulców v-ek a mam właśnie około 90zł http://www.eurobike.pl/go/_info/?id=2075 dodam, że dodatkowym atutem jest to, że hamulce mogę kupić w normalnym stacjonarnym sklepie? a cena Xt na allegro jest przynajmniej powyżej 130zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oktanek Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 brac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ja wolałbym dołożyć 10-15zł i kupić Avidy SD7. Może mam dziwne poglądy ale nie mam przekonania do "równoległego prowadzenia klocków"... No i Avidy są dużo lżejsze od XT. Np. Tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 jezeli mozesz miec xt w tej cenie a avida nie to bralbym chyba xt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 E tam równoległe prowadzenie szczęk to lipa samo shimano można powiedzieć to przyznało na 2008 nie ma tego w żadnej grupie dodaje to tylko wagi dołożyłbym kilka złotych do Avid'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 22 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 A jesteś przekonany, że to cena za komplet? Bo mi to raczej wygląda na cenę za jeden hamulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Odi, za sztukę http://www.allegro.pl/item217587947_hamulc...dla_ciebie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 no to nie brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 brać sd7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 po złożeniu zamówienia dostałem telefon, ze sklepu, że jest błąd na stronie :/ i faktycznie jest to cena za jedną sztukę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.