Szajbz Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam Mam dylemat czy kupić buty Specialized Comp MTB czy wypruć sobie flaki i portfel na Sidi Eagle / Dominator Jak myslicie? zalezy mi na dobrym dopasowaniu stopy i mocnym trzymaniu buta Spece moge mieć na promocji za 380zł a Sidi to 600-650zł http://www.skiteam.pl/akcesoria-rowerowe/S...lized/COMP_MTB/ Specialized Comp MTB Krótko mówiąc czy Sidi Eagle jest kosmicznie lepszy od Speca Comp? ceną napewnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Hmmm w SIDI na pewno pare % zabiera nazwa. Do tego kwestia czy sa to twoje pierwsze nuty i do jakiej jazdy maja sluzyc? Jezeli chcesz czasamiw ystartowac w maratonie a do tego beda to twoje pierwsze buty i masz kase wiec startujesz w wysokie modele to zapomnij o SIDI a juz na pewno o tych modelach ktore wymieniles. Zobacz np na SIDI Bullet. 3rzepy to nic strasznego i sa naprawde bardzo trwale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 drugie buty, juz miałem shimano m72, i wole jednak model z klamrą dlatego celuje w Sidi za 600zł, 3 rzepy odpadają najpierw piszesz zapomnij o Sidi a potem kup Sidi Bullet no wiec jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 jesli masz kase to wez sidi bo warto. z klamra ? moze 181 shimano ? spece tez sa niczego sobie. ciezki wybor : ). wzialbym sidi bo mam, i polecam, ale buciki sa drogie... ludzie ktorzy maja 181 tez nie moga o nich powiedizec zbyt wiele zlego. a myslales o NW ? mam slabosc do ich butow : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 21 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 drugie buty, juz miałem shimano m72, i wole jednak model z klamrą dlatego celuje w Sidi za 600zł, 3 rzepy odpadająnajpierw piszesz zapomnij o Sidi a potem kup Sidi Bullet no wiec jak Chodziło mi o to, że mały sens jako pierwsze buty pakowac sie odrazu w tak wysoki model SIDI. Aczkolwiek jak piszesz ze drugie to juz pewnie wiesz konkretnie czego oczekiwac wiec hmmm jesli masz jeszcze na to okragla sumke mozesz probowac. Osobiscie jezdze w bulettach drugi sezon i sa to moje pierwsze buty. Przyznam ze nie wyobrazam sobie obecnie czego moglbym chcec wiecej od butów przy jezdzie jaka uprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja jeżdżę na SIDI Bulletach i naprawdę trzy rzepy trzymają mocno i solidnie. Ogólnie już gdzieś pisałem, że buty bardzo trwałe, wytrzymałe. Dodatkowo przewiewne, dobrze wentylowane. Polecam jak najbardziej, myślę że wyższe modele są jeszcze lepsze, aczkolwiek dla mnie te są w zupełności wystarczajace. Nie miałem problemów z trzema rzepami, dla mnie nie ma różnicy między tymi, a modelem z klamrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.