spawacz Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witam. Chciałem sie pochwalić ze naprawiłem w swoim rowerze(złomie który sie rozpada) korbe. Ale naprawiłem ja za cene 5 zł. Hehehehehehe Prowizorka jest najlepsza. I jeździ i działa. Poprostu mozna powiedziec ze rower pomyka. Co wy na to ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartold Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Oooooo szacuneczek ! Ale w końcu jestes Spawacz hehehe spawałes korbę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spawacz Napisano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Nie korby nie spawałem. Zrobiłem to lepiej. Gdy pekła mi korba. Postanowiłem ze to naprawiem. Poszedłem do serwisu spytac sie ile to bedzie kosztowało koles powiedział mi że około 250 zl. Stwierdziłem ze tyle nie dam a jeszcze nie mam nowego roweru a trzeba jeździc. Wiec i kupiłem kilka śrubek (solidne śrubki) i wiertło. Stare nity poprzewiercałem i zębatki poskrecałem śrubami. I o to i cała historyja. Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 osobiscie nie wiem co powiedziec... jestes poprostu zlata raczka !! nobla ci powinni dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spawacz Napisano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 No moze nobla to odrazu nie. Ja bez jazdy na rowerze nie wytrzymuje a nowy roer bede miał dopiero poniedzialek albo sroda. A 250 zł nie bede dawał zeby jeżdzić rowerem jakies 10 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wszystko ladnie- gratuluje Tylko nie szalej na tej korbie... Albo kup sobie kask fullface... Bo jakby to trachloooo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 20 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Niesamowite. Może lepiej idź już pojeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.