jo_jacek Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jest sprawa. Jako ze kupuje sobie pare wypas rzeczy i chcę byc fajny to chcialbym sobie kupic tarcze na zamówienie. Pamietam, że gdzies się dało wybierać przeróżne kształty nie spotykane nigdzie indziej. lub nawet swoje wwzorki chyba dawać. Znacie jakies takie strony/miejsca? Wiem ze na forum byl jeden adres i z tego co mi wiaodmo juz nie robia tarcz. Wszelkie info mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Niusiu: Tak to kiedys wyglądało. Podobno już nie robią, ale jak by zagadać , to się może jeszcze skusi. http://www.nusiu.pl/old/tarcze/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wlasnie o tą strone mi chodzilo.. mam nadzieje ze sie uda :] Jak nie to ciekawy jestem gdzie jeszcze moge zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.