avalanche1616 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Jak w temacie.Chodzi mi o XC chciałbym zmienić shimano tourney 50 na coś lepszego i wytrzymalszego.Co możecie polecić co dobre i tanie ? I jaki wózek lepszy sgs czy gs? Jak sprawdzić który lepszy do mojego roweru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 witam a na ile rzedów ?? i ile masz kasy ?? lepsze bedzie sgs bo to jest normalna sprezyna a sg ma odwrotna ..... czyli chyba ze najwyzsza zebatka nie bedzie 1 a 8/7 itd ... PZDR arbuz92 ps. jezeli sie pomylilem prosze mnie poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avalanche1616 Napisano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaseta 7 rzedowa shimano kasa to tak okolo 100 zl moze mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbuz92 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 witam jezeli chcesz zaoszczedzic sporo kasy to osobiscie polecam shimano acera .... jezeli chcesz miec lepsza perfekcje działania i tez zaoszczedzic to polecam shimano deore ... PZDR arbuz92 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Za ta kasę dostaniesz już Shimano Deore LX i praca będzie nieporównywalnie lepsza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 19 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 A ile było tematów o przerzutkach? A od czego jest wyszukiwarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.