marcin1212 Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam Byłby ktoś chętny na wyjazd w najbliższy piątek na grupe magruki wilkowickiej. W planach miałem wjadz na czerwony szlak w porąbce, dojechac nim do góry Gaiki i z tamtąd udać sie niebieskim szlakiem do czernichowa. Cała trasa miała by jakieś 20-30 km. Oczywiście jeżeli ktoś byłby zainteresowany niekoniecznie musimy spotykac sie w porąbce a naprzykład w kętach. Czekam na odpowiedzi i zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Hej, jeżeli nie będę miał roboty to jestem chętny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Widze że jesteś z inwałdu czyli mogli bysmy sie spotakć w kętach?? Jak coś to jutro sie jeszcze dogadamy. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A po co mam jechac przez Kęty? Pojade sobie przez Roczyny/Bulowice Czaniec i na Porąbke. zawsze tak jeżdżę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1212 Napisano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 no jak tam wolisz. Jutro bedziesz już wiedział czy dasz rade?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Jutro wieczorem powinienem wiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.