Szmajchel Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Warto kupic takie hamulce?? http://www.allegro.pl/item216235189__hamul...mplet_tanio.htm Ile sa warte?? Do jakiej sumy mozna je licytowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MystiQ Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 http://allegro.pl/show_item.php?item=216235189 - dzialajacy link, ten wyzej mi nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Hmmm faktycznie jest to legendarna sila i modulacja. Jezdzilem pare chwil na nicih i faktycznie zatrzymuja rowerek jak malo ktore hampelki. Sa to jednak hamulce ktore nie wybaczaja bledow w serwisowaniu. Zle ustawienie czy zabrudzenie powoduje drastyczny spadek sily hamowania. Rekomendacja: Dla osob ktore lubia bawic sie w czesty serwis . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 18 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Głupoty piszesz. Mam te hample od 2 lat i nigdy nic przy nich nie robiłem. Jeżeli układ jeszcze szczelny to tylko wymieniasz klocki, które notabene zużywają się dużo wolnie od tych z v'ek. Z tego co pamiętam to dałem za tylny trochę poniżej 100zł ale to było dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ok przyznam ze to co napisalem jest wyciagiem bodajzez ubieglorocznego BB w ktorych byl pokaz magury z vkami XTR bodajrze. Ten etst mnie odwiodl od zakupu magury na recz XT. Jezeli faktycznie jest tak jak piszesz to chetne wezme sie z magura za bary bo jej cena jest teraz conajmniej atrakcyjna w porownaniu do tarczowek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 uaa. to Ty jeszcze nie wiesz że Bb nijak nie jest obiektywny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja od 3 dni śmigam na Magura HS33 i hamulce zaskoczyły mnie pozytywnie swoją siła hamowania... Zrobiłem ~150km i chodzą wyśmienicie, jedyne co to są strasznie cięzkie, ale wolę mieć pewnośc że wyhamuje w każdym momencie niż stłuczony dziub, ale lekki rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 polecam lekture : http://www.choody.com/artykuly.htm,294 zalezy jak mocno i przez kogo byly uzywane. seria ta jest stosunkowo nowa, wiec mozna by powiedizec ze hamulce sa 'mlode' i nie bylo czasu ich popsuc, to oczywisice przypuszczenie. kolega ma i chwali hs33 ja bym osobiscie nie kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.