End Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam,moze ktos z Was stosowal Vitalmax Ionto Drink Vitamin http://www.allegro.pl/item214839561_vitalm...0_ml_od_ss.html Czy rzeczywiscie to cos pomaga? Moj kolga mowi, ze daje, ale chce popytac innych Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalB Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Biorac pod uwage smak to jest to najgorsze badziewie jakie dane bylo mi pic. Czy na cos pomaga trudno mi powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja na tym jeżdżę . Dla mnie smak jest ok ;p przynajmniej lepsze niż sama woda. Jeździ mi sie na tym lepiej niż na wodzie, ale to może być placebo ;D. Tymniemniej polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
End Napisano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kupilem dzisiaj rano Truskawkowy Jak sie leje zalecana dawke (15 ml na litr) to troche zaslodkie jak dla mnie ,ale fakt lepsze od wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.