bartoss Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam, właśnie sobie skręcałem przednie zębatki i za mocno nacisnąłem i jak nie piz....... urwał sie łepek od jednej śruby... dobrze, że po urwaniu na śrubie było miejsce na klucz ampulowy. Teraz mam pytanie, czy ryzykować jazdę z trzema śrubami, czy znacie jakieś patenty na szybkiego, żeby to zrobić? Bo jak chciałem kiedyś dostać takie śruby u mnie w mieście to był problem duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 sprawdź czy w tym sklepie nie znajdziesz owych śrub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartoss Napisano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 niestety nie znalazłem , ale dzięki za linka, zamówiłem trochę innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.