Slawek_l_83 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam kacikowiczów. Czy mieliście do czynienia z tymi obręczami pod kątem użytkowania bo ja mam i się chciałem zapytać czy to tylko u mnie wystąpiło czy u was też. Dokładnie chodzi mi o to, że na 32 kapslowane otwory 10 z nich popękało i u kumpla 517 też popękała. Czy obręcze mavica mają to w standardzie czy jak, że po pewnych okresie użytkowania pękają jak zapałki!!! Dodam, że szprychy nie były mocno naciągane!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ja mam ta obrecz. Zrobiłem na niej jakies 13 000km w tym z 7 z tarczówka. Nie zauwazylem zadnych podobnych rzeczy.. Teraz koło poszło do roweru brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 22 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Znajomy jeździ na takiej i też nie narzeka. Może po prostu wadliwy egzemplarz C się trafił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.