Kretschmer Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam, potrzebuje nowego haka do przerzutki, staremu sie pękło na pół;/ i tu mam pytanie: czy opłaca mi sie wogle szukać w sklepach licząc na to, że znajdę taki lub podobny który będzie pasował? nie uśmiecha mi się wydawać na allegro 50 zł na kawałek metalu plus przesyłka;/ rama ma geometrię genesis, ale to i tak chyba nic nie zmienia... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mnie się udało dostać, co prawda do Kellysa. Kumpel do GT gdzieś znalazł, ale trochę się naszukaliśmy. Próbuj i powodzenia życzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jak poszukasz to znajdziesz Ja CI powiem tyle że do Garego pasują też haki od Treka które są ok połowę tańsze Przejrzyj temat temu użytkowników GF, link u mnie w podpisie powinien być, a tak to haki do GF są w necie, ale chyba Twomark w Chorzowie sprzedaję do Treka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 coś jest nie tak z linkiem w podpisie, jakbyś dostarczył dobry byłbym niezwykle zobowiązany, a zaraz poszukam haków treka Twomark ma haki po 50 zł, za tyle jest też na allegro z gratisową przesyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacmen_89 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Dobra, dzieki za wiadomość o tym linku bo nawet nie wiedziałem, więc już poprawiłem i działa ale jak coś to tutaj masz drugi link do tego tematu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=620 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 19 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Dostaniesz w każdym salonie Treka. Ja właśnie na jeden czekam Ceny mi nie podali jeszcze jutro będę wiedział więcej to napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Byłbym wdzięczny, ja mam na razie najlepszą ofertę 35 zł a muszę kupić do soboty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 20 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Taniej nie będzie raczej. To standardowa cena haku Treka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kretschmer Napisano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 To i tak super cena, ,,standardowa" cena takiego cuda w ski teamie wynosi jedyne 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 24 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Edit: Hak do Treka kosztuje 20 zł. W tej chwili we Wrocławiu wszyscy czekają na dostawę. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.