Mad Max Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam! Mógłby ktoś polecić dobre i najlepiej tanie sklepy rowerowe w Poznaniu (mogą być też okolice)? Jeżeli coś będziecie pisać, to podajcie adres lub chcoiaż stronę internetową. Znam Colex'a, ale słyszałem ze drogi, chociaż kupiłem tam buty (SPD) i dało się potragować Ale to było przed sezonem. No i jeszcze Ski - team, ale słyszałem o nich tyle negatywnych opinie, że raczej się tam nie udam. Z góry dzięki za wszystkie namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Witam. Ja kupuje w Cyklotur. Ceny mają dość dobre. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinii Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja takze polecam Cyklotur. Ceny sa rzeczywiscie niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 To jest ten sklep na ul. Kwiatowej? Czy mają jeszcze jakąś siedzibę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tu masz dokładny adres. http://www.cyklotur.com/x_C_X__P_KONTAKT.html?PZTA=2. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin5551 Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja głownie u Rybczynskiego, ale cyklotur tez jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 ja ostatnio trafiłem do sklepu rowerowego przy pętli tramwajowej i autobusowej... ulica bodajże Sobieskiego (???) w każdym razie pętle ma tam 51, 74 i jeszcze jakieś. Fajny sklepik, niezłe zaopatrzenie i chyba w miarę tanio. A i śrubkę baryłkową mi załatwili jak prosiłem:) a poza tym - cyklotur - chociaż odkąd przeniósł się na Kwiatową to chyba ceny skoczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Sklep o którym mówisz na Sobieskiego to Bicykl - nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 29 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 rekin5551 - możesz podać dokładny adres? daVe - ten sklep jest gdzieś na osiedlu czy zaraz przy pętli, bo przyznam że os. Sobieskiego to nie moje rejony, ale jeżeli jest tam dobry sklep to mogę się tam przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daVe Napisano 29 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Sklep jest na osiedlu niedaleko pętli W skrócie to jadąc tą drogą koło pętli tramwajowej w kierunku na Morasko zobaczysz go po lewej stronie zaraz za pętlą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 30 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ok, dzięki. Będę próbował się tam dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragles Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 BICYKL Zdzisław Obiegała 60-688 Poznań os. Jana III Sobieskiego pawilon przy bl. nr.26 tel: 8-235-126 www.bicykl.com Kilka razy tam kupowałem. A swoją drogą to jeszcze na ul. Dąbrowskiego 449 (przy drodze A-2) jest taki sklep biketop. Tel:061 8403233 Tutaj nie kupowałem ale 2 razy byłem i obsługa wydaje się być fachowa. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Strona www coś nie śmiga. Na pewno podałeś dobry adres? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew18 Napisano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić serwis armotu na Franowie. Sklep mają drogi, ale serwis jest bardzo dobry, do tego małe naprawy/regulacje robią od ręki i za friko. Chętnie też coś doradzą i porzyczają specjalistyczny sprzęt na miejscu jak ktoś coś chce zrobić a nie ma własnego. Ceny części/akcesoriów niestety drogie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragles Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Sory, ta stronka to www.bicykl.com.pl A słyszał ktoś o takim sklepie SAIKO??? wczoraj tam byłem prowadzi go mistrz swiata z Montrealu 1974(były) Janusz Kowalski. Duży asortyment macie też jego stronke: LINK Na tej stronce macie spis sklepów w Poznaniu: LINK pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TocaS Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Zamawiał ktoś amora Manitou w Armocie na Zwycięstwa ?? Bo z zamówieniem byłem w czwartek zeszły tydzień i czekam. Jestem ciekawy ile to jeszcze potrwa. W ogóle to jeżdzę na zakupy do Rybczyńskiego, Cyklotura i Armotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 po co dublujecie temat? http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=16939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.