koncertownik Napisano 17 Lipca 2007 Autor Napisano 17 Lipca 2007 RAPTOR Równie dobrze możesz sam podskoczyć do Mikołowa do Amigo-bike... http://www.amigo-bike.pl/index.php?sub=about
koncertownik Napisano 17 Lipca 2007 Autor Napisano 17 Lipca 2007 Przeor - 1 szt thomash - 1 szt Odi - 1 szt Pubilus - 1 szt LeeS - 1 szt FiFi - 1 szt omen - 2 szt mico102 - 1 szt Napatos - 2 szt maciejtca - 1 szt roswell - 1 szt kr1zje - 1 szt pyootr - 1 szt Raptor - 1 szt Dzwonię do hurtowni... Telefon do hurtowni wykonany, zamówienie złożone, kazali podać numer telefonu i czekać na odpowiedź, więc czekamy... Był telefon z hurtowni jakąś godzinę temu i zostałem poinformowany, że klucze będę prawdopodobnie w czwartek lub piątek...
Kolumb Napisano 18 Lipca 2007 Napisano 18 Lipca 2007 koncertownik, nie wiem dlaczego zginąłem z Twojej listy?
koncertownik Napisano 19 Lipca 2007 Autor Napisano 19 Lipca 2007 Kolumb Przepraszam, że na liście Cię pominąłem, zwykłe przeoczenie. Na liście jest 16 kluczy, ja zamówiłem 18 więc dla Ciebie też będzie, nie ma co się martwić...
Oktanek Napisano 19 Lipca 2007 Napisano 19 Lipca 2007 KolumbPrzepraszam, że na liście Cię pominąłem, zwykłe przeoczenie. Na liście jest 16 kluczy, ja zamówiłem 18 więc dla Ciebie też będzie, nie ma co się martwić... a dla mnie by sie tez znalazł???;
koncertownik Napisano 19 Lipca 2007 Autor Napisano 19 Lipca 2007 Dzwoniłem do hurtownii w sprawie kluczy i trzeba jeszcze do poniedziałku poczekać. Oktanek Trochę się spóźniłeś i nie udało Ci się załapać na klucz...
Oktanek Napisano 19 Lipca 2007 Napisano 19 Lipca 2007 Dzwoniłem do hurtownii w sprawie kluczy i trzeba jeszcze do poniedziałku poczekać. Oktanek Trochę się spóźniłeś i nie udało Ci się załapać na klucz... no to mam peszka;p chyba ze ktos zrezygnuje to ja sie pisze
Mod Team Odi Napisano 20 Lipca 2007 Mod Team Napisano 20 Lipca 2007 Chętnie odstąpię swój klucz, brat był w Poznaniu 2 dni temu i kupił. W razie czego gg.
Oktanek Napisano 20 Lipca 2007 Napisano 20 Lipca 2007 Chętnie odstąpię swój klucz, brat był w Poznaniu 2 dni temu i kupił. W razie czego gg. no wiec sie pisze na kluczyc;))
koncertownik Napisano 24 Lipca 2007 Autor Napisano 24 Lipca 2007 Mam klucze! RAPTOR już swój odebrał a reszta czeka na pozostałych chętnych... Osobom, które się zapisały się na klucz wysyłam prywatną wiadomość...
Publius Napisano 24 Lipca 2007 Napisano 24 Lipca 2007 Nie dostałem wiadomości Edit: Ale Kr1zje dostal, przelalem Ci kase za nas obu.
koncertownik Napisano 31 Lipca 2007 Autor Napisano 31 Lipca 2007 Mam nadzieję, że poczta polska nie zawiodła i wszyscy otrzymali swój wymarzony klucz... A Ci, którzy jeszcze nie otrzymali muszą chyba troszkę poczekać, poczta niestety ekspresowa nie jest...
maciejtca Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 dzieki wielkie, dostalem klucz wczoraj big THX
thomash Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 Jak ktoś nie dostanie listu to ciekawu ilu listonoszy cieszy się właśnie z nowego klucza do spd xD
maciejtca Napisano 31 Lipca 2007 Napisano 31 Lipca 2007 hehe, we wtorek skladajac reklamacje na poczcie (moj RS Revelation, zaginal gdzies sobie... paczki nie bylo od 14dni) zastanawialem sie czy znajde jakiegos listonosz na moim pieknym mahoniowym amorku na szczescie znalazl sie w warszawie (notabene nie mam pojecia co tam robil, jestem z wrocka)... jutro go dostane, ale juz DHL'em
koncertownik Napisano 31 Lipca 2007 Autor Napisano 31 Lipca 2007 thomash Spadłem z krzesła jak to przeczytałem... Listonosze już śmigają uhahani, bo mogli sobie swoje cudne pedałki przeserwisować waszymi kluczami... Ale nie płaczcie odrazu, bo może listonosza ruszy sumienie i klucz prześle dalej, tym razem już do Was !
koncertownik Napisano 31 Lipca 2007 Autor Napisano 31 Lipca 2007 Nie dziękować, tylko płacić ! A tak poza tym nie ma sprawy, wszystko było załatwiane "przy okazji", bo i tak musiałem jechać po zamówiony dla siebie klucz, a na pocztę kursuję co drugi dzień... Pozdrowiam wszystkich z klucza uhahahnych...
roswell Napisano 20 Sierpnia 2007 Napisano 20 Sierpnia 2007 No więc jakiś listonosz cieszy się z mojego klucza. Kurde, jak ja nienawidzę poczty polskiej!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.