Skocz do zawartości

[klucz TL-PD40] Klucz do rozkręcenia pedałów PD-M520 i innych

koncertownik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przeor - 1 szt

thomash - 1 szt

Odi - 1 szt

Pubilus - 1 szt

LeeS - 1 szt

FiFi - 1 szt

omen - 2 szt

mico102 - 1 szt

Napatos - 2 szt

maciejtca - 1 szt

roswell - 1 szt

kr1zje - 1 szt

pyootr - 1 szt

Raptor - 1 szt

Dzwonię do hurtowni...

Telefon do hurtowni wykonany, zamówienie złożone, kazali podać numer telefonu i czekać na odpowiedź, więc czekamy...

Był telefon z hurtowni jakąś godzinę temu i zostałem poinformowany, że klucze będę prawdopodobnie w czwartek lub piątek... :)

Napisano

Kolumb

Przepraszam, że na liście Cię pominąłem, zwykłe przeoczenie. Na liście jest 16 kluczy, ja zamówiłem 18 więc dla Ciebie też będzie, nie ma co się martwić... :excl:

Napisano
Kolumb

Przepraszam, że na liście Cię pominąłem, zwykłe przeoczenie. Na liście jest 16 kluczy, ja zamówiłem 18 więc dla Ciebie też będzie, nie ma co się martwić... ;)

a dla mnie by sie tez znalazł???; ;)

Napisano

Dzwoniłem do hurtownii w sprawie kluczy i trzeba jeszcze do poniedziałku poczekać.

Oktanek

Trochę się spóźniłeś i nie udało Ci się załapać na klucz... ;)

Napisano
Dzwoniłem do hurtownii w sprawie kluczy i trzeba jeszcze do poniedziałku poczekać.

Oktanek

Trochę się spóźniłeś i nie udało Ci się załapać na klucz... :)

no to mam peszka;p

chyba ze ktos zrezygnuje to ja sie pisze

Napisano

Mam nadzieję, że poczta polska nie zawiodła i wszyscy otrzymali swój wymarzony klucz... :D

A Ci, którzy jeszcze nie otrzymali muszą chyba troszkę poczekać, poczta niestety ekspresowa nie jest... :D

Napisano

hehe, we wtorek skladajac reklamacje na poczcie (moj RS Revelation, zaginal gdzies sobie... paczki nie bylo od 14dni) zastanawialem sie czy znajde jakiegos listonosz na moim pieknym mahoniowym amorku ;)

na szczescie znalazl sie w warszawie (notabene nie mam pojecia co tam robil, jestem z wrocka)...

jutro go dostane, ale juz DHL'em :)

Napisano

thomash

Spadłem z krzesła jak to przeczytałem... ;)

Listonosze już śmigają uhahani, bo mogli sobie swoje cudne pedałki przeserwisować waszymi kluczami... :)

Ale nie płaczcie odrazu, bo może listonosza ruszy sumienie i klucz prześle dalej, tym razem już do Was ! :D

Napisano

Nie dziękować, tylko płacić ! :)

A tak poza tym nie ma sprawy, wszystko było załatwiane "przy okazji", bo i tak musiałem jechać po zamówiony dla siebie klucz, a na pocztę kursuję co drugi dzień... :)

Pozdrowiam wszystkich z klucza uhahahnych... :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...