koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Z racji tego, że bardzo trudno gdziekolwiek dostać ten klucz myślałem nad zakupieniem go w cykloturze, bo jest tam dostępny, no ale koszty przesyłki to 8 zł więc taki zakup jest nieopłacalny, bo sam klucz kosztuje 3 zł... Ale zadzwoniłem do dużej hurtowni w Mikołowie i okazało się, że można tam te klucze zamówić w cenie 3 zł za sztukę tylko trzeba trochę poczekać. Ja dzwoniłem w piątek i okazało się, że już za tydzień będę mógł odebrać zamówiony klucz. W związku z tym, co napisałem powyżej wpadłem na pomysł, że mogę zamówić większą ilość tych kluczy gdyby ktoś z forumowiczów potrzebował i rozesłać je jako np zwykłą przesyłkę listowną, gdzie koszty przesyłki to byłaby zwykła koperta plus opłata za zwykły list, ewentualnie według życzenia... Piszę to, gdyż wiem, że nie ja jeden miałem problem z zakupem tego klucza, a że okazało się, że teraz mogę je zakupić w zwykłej cenie i nie mam daleko do Mikołowa to chętnie pomogę potrzebującym forumowiczom... Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kluczem to proszę pisać, gdy zbierze się jakaś sensowna ilość chętnych to wtedy zamówię klucze, zakupię je, a kto zamawiał zrobie przelew na moje konto i klucz zostanie do niego wysłany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja się zapisuję na tą akcję. Możesz powystawiać klucze na allegro to zdobędziesz gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mogę wystawiać na allegro tylko muszę wiedzieć ile mniej więcej kluczy zamówić, bo nie chcę niepotrzebnie kasy sobie zamrażać a zarabiać nie mam zamiaru na tym, bo chodzi tu o zwykłą przysługę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A jaki byłby ostateczny koszt takiego klucza z wysyłką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Koszt zakupu klucza - 3 zł Zwykła koperta - jakieś grosze Koszt przesyłki listowej - 1,35 - 1,55 zł w zależności ile klucz i koperta będą ważyć Czyli w sumie do około 5 zł ! W cykloturze koszt zamówienia klucza już z przesyłką to 12 zł ! Bo nie chcą wysłać zwykłym listem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 16 Lipca 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Biorę. Jak będzie wiadomo coś więcej to daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Sprawa wygląda tak (w skrócie): 1. Zbieram chętnych na klucze. 2. Dzonię do hurtowni i zamawiam. 3. Gdy klucze już są jadę odebrać. 4. Osoby, które były chętne wpłacają pieniądze na moje konto. 5. Wysyłam klucze według tego co napisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja też biorę w razie czego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeeS Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Wpisz mnie tez jak cos ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jeszcze ja Możesz na allegro wystawić to kupimy na allegro, a i zdobędziesz pozytywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja też się piszę, tylko daj znać na PW jak już będą kluczę bo nie jestem z forum na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja tez sie pisze xD mieszkam niedaleko to mógłbym osobiscie odebrać.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mico102 Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Też się na to piszę. Jak będziesz miał klucze to napisz mi na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Widzę, że już spokojnie mogę 10 kluczy zamówić, mam tylko nadzieję, że będzie to żadna dziecinada tylko poważne podejście do sprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 sie nie bój ja biorę 1 na pewno.;] popytam kumpli może Oni też wezna.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 To wyżej było skierowane to młodszej części osób, które się tutaj wpisały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja poproszę 2 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 biore 1szt - pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Robimy tak, do jutra do godziny 12.00 jeszcze przyjmuję "zamówienia" na klucz, a około 12.30 dzownię do hurtowni żeby dowiedzieć się co i jak i ewentualnie zamówić o ile czas oczekiwania nie będzie kosmicznie długi. Przebieg rozmowy przedstawię tutaj i wtedy będziemy się dalej zastanawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolumb Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja też poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ja biorę 2 bo kumpel jeszcze chce.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Doliczyłem się 13 sztuk, w tym: Przeor - 1 szt thomash - 1 szt Odi - 1 szt Pubilus - 1 szt LeeS - 1 szt FiFi - 1 szt omen - 2 szt mico102 - 1 szt Napatos - 2 szt maciejtca - 1 szt Kolumb - 1 szt Czekam jeszcze do jutra do 12 a potem dzownię do hurtowni zapytać co i jak i ewentualnie zamówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Mnie też koniecznie dopisz, biorę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ja także poproszę 1 szt. z tym, że jak już będziesz miał klucze, to przelew dokonam ja albo Publius, aby zaoszczędzić na kosztach wysyłki xD [mieszkamy w jednym bloku] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raptor Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 to dla mnie, też jedną sztukę poproszę. Mieszkam w Gliwicach jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.