JohnDoe Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Małe śledztwo Kogo widziałem dziś w Chełmnie? Ktoś z forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Ich chyba nie widziałem nigdy na forum Zresztą - możesz ich się zapytać http://bydziapower.pl/viewtopic.php?t=241 http://www.alternatywa.bydgoszcz.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Dzięki Sebek Wiem, że są tamte fora, bylem nawet na "alternatywie". Ale nie będę się specjalnie rejestrował dla jednego postu Wiem, że zaglądają tu chłopacy z Bydgoszczy (choćby snuffi), więc może się któryś odezwie. Ja nie miałem już za dużo czasu, żeby podejść do chłopaków i pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Na zdjeciu sa Lukaszdevil (czerwony kask) i Kita (niebieski kask). Zagladaja tu czasem. Kolegow nie z Alternatywy nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radar Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 dobrze prawicie Kita miał w opisie Chełmno nawet :wink: Bydgoszczaki często atakują tamte rejony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tu => http://picasaweb.google.com/krzychu.kita/15072007CheMno jest troche wiecej zdjec z wczorajszego wypadu. Mnie niestety choroba zmusila do rezygnacji z jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja tez tam jestem tzn za Kita, wystaja moje rece (za tym w niebieskim kasku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Ja tez tam jestem tzn za Kita, wystaja moje rece (za tym w niebieskim kasku) No to masz tu całą fotkę. "Strzał" komórką z biodra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kita Napisano 25 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dokłądnie to my z Alternatywy ze snuffim na czele (bo go nie widać ) Na tym świecie nie da się przejechać żeby nie zostać zauważonym :D Chłopaki z BydziPower byli w Chełmnie jakieś 3 godziny przed nami Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszdevil Napisano 26 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Tak tak to my... lansujemy się po województwie. :lol: I jak widać tutaj też zaglądamy. To niezły szpieg... ta fotka "z biodra"... Bond by się nie powstydził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Tak tak to my... lansujemy się po województwie. :lol: I jak widać tutaj też zaglądamy.To niezły szpieg... ta fotka "z biodra"... Bond by się nie powstydził. Eee tam, Bond nie musiałby sie pytać , a teraz w weekend kogo będzie można w Chełmnie wyszpiegować? Bo znów się tam wybieram do znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 27 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 W tym tygodniu kierunek Szubin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.