name Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 Mianowicie cos mi trzeszczy a jak dam na 7 sobie i mocniej zapedałuje to mi czasem zeskoczy na 8. Moze to nie ma związku ale tego samego dnia montowałem rogi i przesunąłem manetki przerzutek do środka, moze sie wtedy linka jakos wygięła czy coś :] Przerzutka jest ustawiona dobrze tzn łańcuch jest równo z zębatką i tym "kółeczkiem" . Sprzęt jest nowy. Jakieś pomysły?
arbuz92 Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 witam ja tez zauwazylem ze po przesunieciu manetek na kierze, przerzutka sie rozlegowała .... ja tez tak mialem ze po zmianie kiery musze teraz wyregulowac ją i toibe radził bym to samo PZDR arbuz92
roswell Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 Powinno pomóc podciągnięcie linki baryłką, spróbuj...
Deusx Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 Wiesz co zrób ? Wyreguluj ją.... Jak masz w manetce regulacje, to pokręć parę razy (2-5) w góre, i już nie będzie przeskakiwać a jak będzie , to jeszcze parę obrotów !
name Napisano 15 Lipca 2007 Autor Napisano 15 Lipca 2007 ok sprobuje to zrobic jutro rano bo che sie wybrac na dluzszą wycieczkę. dizisiaj przejechalem jakies 5 km i sie wrociłem ze swojego tripa przez ta przerzutke
Sintesi Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 zdemontuj rogi, a wszystko wroci do normy! tak na powaznie to zrob tak jak mowili poprzednicy. pozwol, ze spytam co to znaczy "wrocilem ze swojego tripa"? czy to znaczy bylem na wycieczce lub moze mam trypla?
Kretschmer Napisano 15 Lipca 2007 Napisano 15 Lipca 2007 kolega zaszpanował angielszczyzną, wszak trip oznacza podróż;]
name Napisano 16 Lipca 2007 Autor Napisano 16 Lipca 2007 Ok cos tam pokrecilem tymi baryłkami teraz, jade wyprówowac, moze nie bede musial nic korygowac podczas wycieczki :] P.S: zgubiłem śrubkę w trawie przez jakąś godzinę jej szukalem w koncu przykreciłem jakąs inną gdzies w domu była :] A co do słowa "trip" to Kretschmer dobrze rzekł :]
Sintesi Napisano 16 Lipca 2007 Napisano 16 Lipca 2007 tak pytalem z ciekawosci bo jakos nie potrafie zrozumiec czemu polacy tak kalecza polski i angielski, mieszajac je razem?! szpan, moda, wiocha?
Ecia Napisano 18 Lipca 2007 Napisano 18 Lipca 2007 Nie tylko Polacy. Posłuchajcie sobie np. młodych Rosjan ... Ale kończymy OT. Pozdrówko lingwistyczne
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.